Termeni și Condiții Generale - Școala Moldovenească de Cafea
16708
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16708,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Termeni și condiții generale

 

Termeni și condiții în cadrul site-ului www.scoaladecafea.ro

 

Accesarea și folosirea acestui site implică acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor de mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor.

 

 

Informatii despre produse

 

Scoaladecafea.ro face toate eforturile pentru a vă prezenta cu maximă corectitudine descrierea produselor și a serviciilor comercializate prin intermediul acestui site.

 

 

Comenzi

 

Nu există comandă minimă impusă. Toate prețurile afișate pe site sunt în Lei noi (RON) și conțin TVA. Prețurile afișate nu conțin taxele de transport. Aceste taxe vor fi achitate separat la primirea fiecărui colet.

 

Factura fiscală se emite conform legislației în vigoare din România și se trimite împreună cu produsele comandate la adresa de livrare sau în format electronic, prin email. Comenzile făcute în zilele lucrătoare, până la ora 13:00, ora României, se expediază în cel mult o zi lucrătoare.

 

Conform legilor în vigoare, comanda făcută pe acest website se consideră un contract între utilizator și Școala de Cafea și trebuie executată de către ambele părti. Aceasta înseamnă ca Școala de Cafea se obligă să livreze produsele și serviciile comandate, iar utilizatorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii.

 

Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile afișate pe website atunci când considerăm că acest lucru este necesar.

 

Școala de Cafea folosește serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plată, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca înainte de folosirea acestor servicii să cunoască și să accepte condițiile și termenii serviciilor.

 

Politica de retur

 

Acceptăm retururi în cazul produselor doar în condițiile în care pachetele de cafea se expediază înapoi în ambalajul original, nedesfăcut. Deasemeni, serviciile comercializate pot face obiectul returului.

 

Inregistrarea ca membru

 

Pentru crearea contului de client sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, și sunteți de acord să furnizați aceste informații corect și complet.

În cazul în care considerăm că obligația aceasta nu este respectată, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la serviciile noastre fără o notificare prealabilă, pe perioadă determinată sau nedeterminată.

Autentificarea ca membru pe acest site, implică alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Păstrarea în siguranță a parolei de acces reprezintă responsabilitatea dumneavoastră, consecințele oricărei activități desfășurate prin folosirea parolei revenindu-vă integral.

Sunteți de acord să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

 

 

Confidențialitatea datelor personale

 

Scoaladecafea.ro se angajează să respecte cu strictețe confidențialitatea datelor clienților săi și se angajează să nu transmită datele personale ale clienților către terți.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numărul de telefon, domiciliul și adresa de email. În momentul în care doriți să cumpărați online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare și modalitatea de plată.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre scoaladecafea.ro numai în scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea și livrarea comenzilor.

 

 

Copyright

 

Site-ul și toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul nostru a oricărui element cuprins în acest site se pedepseste conform legilor în vigoare.

 

 

Limitare de responsabilitate

 

Ca urmare a legislației în vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate în ceea ce privește:

  • întârzierile la livrare datorate curierului sau din alte motive.
  • deteriorările, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar, care cad în sarcina transportatorului.
  • informațiile eronate furnizate de cumpărător. Acesta are posibilitatea corectării oricând a datelor personale din contul creat pe site.
  • neplăcerile create de întreruperea accesului în magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
  • conținutul sau natura site-urilor prin link-urile cărora un client ajunge în magazin.

Ne rezervăm dreptul de a refuza o comandă în orice moment al procedurii de comandă din mai multe motive, printre care:

  • produsul comandat nu este pe stoc
  • identificarea unei erori în informațiile despre produs, inclusiv prețul sau o ofertă promoțională.

Dacă intervin probleme la o comandă vă vom contacta prin email sau telefonic.

 

 

Dispoziții finale

 

Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări ale acestor termeni și condiții, precum și orice modificări asupra site-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorilor.