Team building cu cafea - Școala Moldovenească de Cafea
17019
post-template-default,single,single-post,postid-17019,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Team building cu cafea

Misiunea noastră este clară: să aducem oamenii și cafeaua împreună.

Aici la Școală desfășurăm periodic cursuri, ateliere, degustări de cafea de specialitate și team-building-uri, toate cu scopul de a ajunge să cunoaștem mai bine care ne sunt preferințele și bineînțeles, să învățăm să preparăm corect băutura cu care ne începem ziua.

O zi cu echipa la Școală. Cum decurge ea?

Team-building-urile la școala noastră sunt aromate, pline de energie, și structurate în jurul distracției, a echipei și a educației despre cafea.  Cu toate că ne numim școală, aici nu vei găsi săli de clasă, ci multă cafea bună, echipamente și accesorii super interesante și traineri relaxați și bine informați care să te asiste și să te îndrume.

Activitățile pe care le propunem pentru o zi de muncă în echipă îi implică pe toți cei prezenți în procesul de preparare al cafelei, îi determină să se focuseze, să comunice, să asculte cu atenție, și să pună în practică noutățile, pentru a prepara cele mai delicioase băuturi.

Ne putem structura activitatea în echipe mici, ori putem lucra împreună sub forma unui mare grup, așa cum este mai potrivit.

Iată care sunt activitățile pe care le vom parcurge împreună, alături de traineri:

  • Degustare de cafea de specialitate
  • Introducere despre echipamentele pe care le vom utiliza
  • Descrierea rețetelor de preparate pe bază de cafea
  • Prepararea de espresso
  • Texturarea cremei de lapte pentru cappuccino
  • Prepararea cappuccino-ului perfect, cu latte art
  • Utilizarea metodelor alternative de preparare a cafelei

Suntem convinși că un team-building într-un astfel de loc este ceva special, căci ai ocazia să lucrezi cu cafele de specialitate, delicioase, într-un spațiu dedicat, utilizând echipamente și accesorii profesionale, care pot fi găsite doar în cafenele.

Deprinde aptitudini de barista, și prepară cele mai bune cafele alături de colegii tăi.

După ce înțelegem cum funcționează totul, jocul poate deveni competitiv: organizăm mini competiții pentru a vedea cine realizează cel mai reușit latte-art ori teste de viteză, pentru a descoperi cine prepară 2 cappuccino în cel mai scurt timp.

Putem găzdui grupuri de maxim 8 persoane

Dispunem de un spațiu indoor unde ne putem desfășura activitatea, dar și de o terasă spațioasă, unde ne relaxăm în pauze, savurând cafeaua preparată. Pentru că ne dorim să ne concentrăm și să ne simțim bine împreună, ne limităm la grupuri de max. 8 persoane.

Gustările sunt asigurate

Începem cu o degustare de cafea care este acompaniată de fructe și legume. Pe parcursul zilei avem la îndemână gustări care să ne ajute să păstrăm ritmul până la final.

Cât costă?

Costul este de 170 lei/persoană și acoperă întreg necesarul pentru 1 zi.

Cât durează o zi la Școală?

Începem la 9:00 dimineața și terminăm la ora 15:00.

Se poate personaliza programul zilei?

Bineînțeles. Este necesar să ne transmiți cerințele tale și, în măsura posibilităților, le vom respecta pe toate.

Te-ai decis, vrei să vii cu echipa ta la noi în team building

Anunță-ne în avans, cu 10-14 zile, pentru a rezerva data în calendarul școlii.

Contactează-ne prin email, trimițând un mesaj către adresa contact@scoaladecafea.ro ori telefonic, apelând numărul de telefon 0753 353 956.

Ne vedem în curând!

No Comments

Post A Comment