Primul concurs organizat de școală la Iași - Școala Moldovenească de Cafea
16680
post-template-default,single,single-post,postid-16680,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Primul concurs organizat de școală la Iași

Avem mulți iubitori de cafea în Iași, mulți dintre ei chiar foarte pricepuți în prepararea cafelei. La fel de mulți sunt și în orașele din jurul Iașiului, tineri pasionați care oferă clienților lor adevărate experiențe.

Am avut ocazia să îi cunoaștem aici la școală prin intermediul cursurilor la care au participat, ori cu alte ocazii, înafara școlii.

Văzându-i și observându-le evoluția, s-a înfiripat o idee pe care mulți au găsit-o nebunească, anume aceea de a organiza un concurs, un spațiu sau mai bine zis, mediu, în care măcar parte din acești tineri să se întâlnească. Este de-a dreptul benefic pentru oamenii care împart aceeași pasiune să se întâlnească într-un spațiu comun. Asta se va întâmpla la Meșterii Cafelei, în perioada 17-18 iunie 2017.

cover mesterii cafelei

Acest concurs dedicat bariștilor din Iași și nu numai îi determină să-și demonstreze abilitățile de preparare a cafelei în toate modurile: pornind de la espresso, trecând prin băutura cu lapte, până la cea obținută prin metodă de brew.

2 sau mai mulți concurenți cu același punctaj? Am gândit și o probă fulger, care presupune prepararea a 5 băuturi în max. 5 minute.

Va fi distractiv și provocator, totodată. Da, majoritatea celor care vor participa sunt amatori (iar prin amatori ne referim la faptul că nu au experiența competițiilor de acest gen), însă avem încredere că participând la acest concurs, vor câștiga experiență și, cel mai important, încrederea în forțele proprii.

Înscrierile sunt deschise până în data de 10 iunie, și pentru această primă ediție, ne-am gândit să limităm numărul de participanți la max. 15. De ce? Fiindcă vom desfășura concursul în cadrul cunoscutului festival urban, Street Delivery, și avem la dispoziție un interval limitat de timp, până începe distracția specifică.

Regulamentul este disponibil pe site-ul nostru aici, alături de un sumar al primelor revizuiri aduse regulamentului disponibil aici. E drept, nu avem experiența unui astfel de concurs, motiv pentru care am fost nevoiți să aducem unele adăugiri regulamentului, și să facem câteva clarificări.

Dacă dorești să te înscrii, citește bine regulametul mai întâi, și apoi completează formularul de înscriere disponibil aici.

Dacă dorești să susții această inițiativă independentă, află că strângem sponsorizări pentru a oferi premii în bani celor 3 câștigători. Deasemeni, în cele 2 zile de concurs ne vom baza pe o echipă de voluntari care să ne ajute.

Avem încredere că va fi o primă ediție reușită, o competiție care va stârni entuziasmul tinerilor.

Până atunci, te așteptăm la școală!

No Comments

Post A Comment